Skip to main content

TOEPASSINGEN

VRS NEXT PLAATST U ALTIJD IN DE BESTE POSITIE

survey

LANDMEETKUNDE

Met behulp van de RTK correctieservice van VRS NEXT kunt u al uw landmeetkundige werkzaamheden efficiënter uitvoeren, met onovertroffen hoge precisie. Digitaal inmeten, maatvoeren, topografiemeten, monitoren en grondslagbepaling zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die het netwerk biedt. Dankzij de ondersteuning van GPS, GLONASS, GALILEO en BEIDOU kunt u uw RTK GNSS ontvanger optimaal benutten.

MACHINEBESTURING

Voor de inzet van 3D machinebesturing in sectoren zoals de grond-weg- en waterbouw, levert VRS NEXT de meest optimale positioneringsoplossingen voor GPS-besturing. Het maakt niet uit of uw werkzaamheden bestaan uit het profileren van taluds of heien met behulp van RTK GNSS: met onze correctiediensten kunt u efficiënter werken en continue rekenen op het hoogste serviceniveau en centimeter nauwkeurigheid. Dag en nacht, het gehele jaar door.

precisielandbouw

PRECISIELANDBOUW

Ongeacht wat u verbouwd of bewerkt, VRS NEXT levert de meest optimale en merkonafhankelijke positioneringsoplossingen voor GPS-besturing en precisielandbouw met een rij tot rij precisie < 2 centimeter. Dankzij de hypermoderne infrastructuur en ondersteuning van GPS, GLONASS, GALILEO en BEIDOU kunt u uw gewassen 365 dagen per jaar zaaien, verzorgen en oogsten met de hoogste nauwkeurigheid.

drone mapping

DRONEMAPPING

Drone operators kunnen voor 3D mapping, inspecties, surveillance en landbouwtoepassingen vertrouwen op de hoogste nauwkeurigheid en optimale beschikbaarheid met het VRS NEXT netwerk. Verbeter de camera posities van uw RTK drone real-time, meet GCP’s (ground control points) met uw RTK GNSS rover met centimeter precisie of maak gebruik van RINEX data indien uw drone met een PPK module is uitgerust.